Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Menu

Konkurs ekologiczny pod hasłem "Nie marnuj żywności"
data publikacji: 31/05/2018, autor: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie


NIE MARNUJ ŻYWNOŚCI! - czyli co jest przedmiotem konkursu?


Nie marnuj żywności! - jest trzecią edycją Konkursu Ekologicznego. Zadanie konkursowe polega na zaproponowaniu rozwiązania problemu marnowania żywności, przy czym pomysł ten powinien być przewidziany do wdrożenia na terenie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Projekt ma zawierać całkowity opis projektowo-wykonawczy, czyli oprócz innowacyjnego i unikatowego pomysłu należy również odpowiedzieć m.in. na pytania: Kto ma to sfinansować? Kto ma to nadzorować? Może to być zupełnie nowy sposób postępowania lub zarządzania, albo też oryginalna usługa - decyzja należy do waszej ekipy! Nie zapomnijcie przeprowadzić analizy marketingowej i zapytać co myślą o waszym projekcie wasi znajomi.

Kto jest organizatorem konkursu?

Organizatorem Konkursu jest Polskie Towarzystwo Towaroznawcze Oddział Krakowski, Koło Naukowe Opakowalnictwa Towarów Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie oraz Zespół ds. Społecznej Odpowiedzialności Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.

Kto może być uczestnikiem konkursu?

Konkurs odbywa się w kategorii:
Nie marnuj żywności! - konkurs dla studentów

Szczegółowe informacje dotyczące przebiegu konkursu w poszczególnych kategoriach zawarte są w regulaminach dostępnych u organizatora oraz na stronach internetowych związanych z wydarzeniem. Rozwiązanie konkursu w każdej kategorii odbędzie się w pierwszym tygodniu czerwca. Dokładna data i miejsce zostaną podane w terminie późniejszym.

 

 Więcej informacji

 

 

Linki